Montessori & Waldorf Pitesti

Creativitate prin miscare

Termeni si conditii

Acest site foloseşte doar cookies care nu stocheaza date personale. Prin continuarea navigarii în site va exprimaţi acordul expres pentru politica nostra de cookie-uri.

Magazinul online Montessori & Waldorf Pitesti este administrat de P.F.A. Balta Laurentiu Ionut, înregistrata la Registrul Comerţului, respectand legislaţia în vigoare privind comenţul online.

Date fiscale: CUI 32117255; J3/1333/2013

Adresa: str. Libertatii nr.20, Pitesti, judetul Arges

Încheierea contractului la distanta are loc în momentul emiterii facturii, nu în momentul plasarii comenzii.

 

Securitatea datelor personale

 

Datele cu caracter personal sunt folosite în scopul confirmarii, procesarii si livrarii comenzilor.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificata şi completata, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, P.F.A. Balta Laurentiu Ionut are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţa şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate. Clientul are dreptul de a refuza prelucrarea datelor personale şi de a solicita ştergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, este necesara o cerere scrisa, datata şi semnata la contact@montessoriwaldorfpitesti.ro

Anularea comenzilor, refuzul livrarii si refuzul coletelor Comenzile plasate prin intermediul magazinului www.montessoriwaldorfpitesti.ro pot fi anulate prin E-mail sau telefonic pana în momentul preluarii coletelor de catre firma de curierat. Din momentul confirmarii awb-ului comanda nu mai poate fi anulata! Firma de curierat are obligatia contractuala de a încerca livrarea coletelor de doua ori. În cazul în care clientul a fost contactat de catre firma de curierat si a refuzat preluarea din alte motive decat ”colet deteriorat”, acesta este obligat conform legislatiei în vigoare (legea comertului electronic: Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008) sa achite ca daune si despagubiri, interese în valoarea de 45 Ron pentru transportul tur-retur.

 

 

Creativitate prin miscare